onsdag 15 juli 2009

En sommarhälsning från en stuga mitt i skogenHär kommer en sommarhälsning från en stuga vid en sjö, nånstans mitt i skogen.

Vi njuter så mycket vi kan av solvärme och lata dagar. Det har varit roligt att träffa släkt och vänner, men skönt nu med några dagar ensamma i lugn och ro - bara fina lilla familjen. Apropå ro så tog Honungspojken sin premiärtur till sjöss idag och somnade sött till vågorna.

Här i skogen fungerar uppkopplingen korta stunder, vilket är ganska fantastiskt eftersom mobiltelefonen knappt brukar ha täckning. Jag har fler sommarbilder från vår resa men de kommer en annan dag. Fast en bild får ni se redan nu:


Emil

Det är Honungspojkens söta vän Emil, som vi hälsade på härom veckan. Det var så mysigt att träffas igen och Emil var på ett strålande humör. Klicka här så får ni se de två små vännerna tillsammans. De är så underbart söta ihop, även om det är med sorg i hjärtat och förundran över livets öde som jag ser på de båda...

Vi grillade gott och pratade om stort och smått och sen visade sig Emils storebror vara en riktig rackare på Uno. Honungspojkens pappa försöker fortfarande hämta sig efter den insikten.

I väntan på nya inlägg från oss så tycker jag att ni ska läsa
det här inlägget om Honungspojkens andra kompis Lille E och hans fina lilla familj och fundera lite på vad man menar med "en fin familj" och vad som behövs för att man ska få kallas så.

Ps. Tack till alla er som skrivit så fint till oss i sommar!

7 kommentarer:

Camilla sa...

En stor sommarkram till er från en annan liten stuga i skogen.. Underbart att se dom fina bilderna på Honungspojken och höra att ni har det bra. Kram

Gugge sa...

Så härligt att höra av er och få veta att ni mår bra !!

Alla som älskar och kärleksfullt tar hand om sina barn, oavsett om dom föds med någon sjukdom, handikapp eller har turen att få vara friska, är väl "fina familjer".

Fortsätt nu att njuta av sommaren och krama Honungspojken ! /Gugge

Anonym sa...

Grattis på sjumånadersdagen!
Härliga bilder... Vilken stjärna han ser ut att vara på att hålla huvudet uppe när han ligger på mage - och så trygg och nöjd han ser ut med tutte och flytväst! Hoppas ni har det riktigt bra.
Kramar
Tant Hanna & grabbarna

LillaBarn sa...

Vad fin han är, er lille kämpe Och han ser ut att må jättebra, vad skönt! Vad skönt att höra att ni har det bra, och hoppas på en härlig fortsatt sommarvistelse.
En fin familj är en familj där det finns massor av kärlek. Några andra definitioner finns väl inte vad jag vet iallafall...

Kram Emilie

Amy sa...

Vilken sötnos!

Laura, mamma till Kasper sa...

Vad mysigt att åka båt :)

Honungspojkens mamma sa...

Tack! Kloka ord om vad en fin liten familj är... Och roligt att höra från er så här i sommartider!