söndag 19 september 2010

På väg till valstugan

Honungspojken på väg till valstugan i sin sprillans nya vagn. Äntligen har han fått en vagn där han ryms utan att slå huvudet i suffletten. En handikappvagn med det tjusiga namnet Otto Bock Kimba Spring.

18 kommentarer:

Photo by Maria sa...

Sitter som en prins i sin fina vagn..

Kram Mia

Anonym sa...

Snygg vagn, snygg jacka, snygg kille!

Linda sa...

Hi, hi, han ser minst sagt nöjd ut! =) Hoppas han röstade klokt gullungen...

Myrans mamma sa...

Oj vad tjusigt. I morgon skall vi till HMC och titta ut en ny vagn till Myran. Kanske blir det en likadan :))

Charlotte sa...

Du har ett pris att hämta hos mig om du vill =) Läs gärna min motivering också.

Ullis sa...

Så fint Honungspojken sitter i sin nya vagn!
Hur har det gått med fot/ben/kroppsskenorna?
Kram Ullis

marie - Från en prematurmammas hjärta - sa...

ja där satt han verkligen som en prins :D

Madelene sa...

Vagnen ser jättefin ut och smidig. Jag har varit nöjd med Loves bingo men er är snäppet värre ;)

Anonym sa...

Tjusigt!
Tant Hanna

Anonym sa...

Jättecool vagn till er fina pojke!

/Jessica i Nyköping

Marie-Louise sa...

Han ser ut att trivas i sin nya fina vagn :)

Anonym sa...

Jag tittar inte in lika ofta här nu som jag gjorde innan. Jag har börjat jobba igen och det är 1000 saker hela tiden. Men idag kom jag hit och blir alldeles varm inombords av Honungspojkens varma leende (trots slang i näsan!). Han är så fin. Och det är ni med (vad det verkar i alla fall ;)). Tack för att du delar med dig. Honungspojkens liv går inte obemärkt förbi.
varma kramar
petra

mamma till lille e sa...

Så fin!! E får sin på fredag!
Kramar

Stefan sa...

Hej,

Råkade halka in på din blogg och läsa om honungspojken och blev mycket rörd. Speciellt då jag har en ytlig bekant med ett barn som liknar ditt otroligt mycket, både till utseende och symptom.

Men till skillnad från dig så agerar föräldrarna utåt som om dom inte riktigt vet vad det är för fel och att det kanske inträffar ett mirakel och barnet blir friskt

Har förstår från det du skriver det inte kommer att bli så och att dom säkert vet men inte vill berätta för sin omgivning av någon anledning och därför får bära på en dubbel sorg.

Mvh
Stefan

Unknown sa...

Hej honungsmamman! Du har en väldigt fin blogg, och en väldigt fin honungspojke! Jag tänkte tipsa dig om en mötesplats på nätet som ska öppna snart, som Allt för föräldrar fast för oss med handikappade barn. Det skulle vara kul om du ville vara med! För uppdateringar om nyöppnandet läs gärna mer på min blogg

http://myperfectbabyjulian.blogspot.com/

Mvh Emily

Anonym sa...

Vilken fin vagn och vilken fin, stor kille! Kul också att det går bra på dagis och hoppas att det känns ok att lämna honom. Det var så roligt att få besök av er i sommar, så roligt att få träffa dig och Hugo för första gången! Stri kram från Anna, Johan, Max och Nils

Anonym sa...

Hej lille Honungspojken,
hoppas allt e bra med dig o din familj.
Kram från en bloggis :) Veronica

Sofie sa...

Blir så varm i hjärtat när jag läser vad du skriver. Honungspojkens leende ger så mycket glädje, har en egen liten pojke på 7 månader. Det är så tydligt att kärleken till ett barn inte har några gränser. Och glädjen ett barn sprider är otrolig. Sen finns det heller inget värre än hålet i hjärtat när man inte kan trösta den man älskar allra mest! Tycker mycket om att läsa om er familj och se alla fina bilder!