tisdag 16 februari 2010

Det kom ett brev...

...och det var inte från försäkringskassanellersjukhusetellerhabiliteringen. Det var från Honungspojkens söta kompis Adam (med lite hjälp av Eric). Titta vilket underbart hjärta han gjort!Man kan inte bli annat än varm om sitt eget. Det behövde jag alldeles särskilt idag, efter en gråtig natt. Och dag.

Ni var några som undrade hur vår lille superhjälte kunde stå så stadigt av sig själv i ståskalet. Bilden var ju förstås lite arrangerad. Inte retuscherad direkt, men en morfarhand finns med där bak som stöd. Nu väntar vi på en slags ställning (hip) som kommer snart.

Men.

Först måste vi tillbaka och justera ståskalet. Honungspojken fick ett brett, fint resårband som skulle hålla magen på plats, lite specialanpassad för hans vida varierande bukmått. Men på nåt märkligt sätt blev det där resåret ändå på tok för tajt...

På schemat för morgondagen står kontraströntgen av tunntarmen. Det står i kallelsen att undersökningen kan ta upp till fyra till sex timmar. Kul.

Apropå hjärtan så är februari alla hjärtbarns månad. Honungspojken har tack och lov ett helt litet hjärta, men det finns många andra barn som inte. Här är Hjärt-Lungfondens insamling för den som vill.

8 kommentarer:

Mia sa...

Hittade din blogg i ville bara seja hej. Vilken supergullig pojke du har! Så himla fin! Kram Mia

Nina sa...

Vilket fint hjärta! :)
Hoppas det går bra på röntgen idag!
Kram Nina!

LillaBarn sa...

Vilket fint hjärta... Och lycka till på röntgen, hoppas de hittar vad det nu är som gör att Honungspojken får så ont i magen. Hoppas också att de kan åtgärda felet snabbt, så han får le lite igen. Att ni alla får le lite igen. Kram

HellaBellaDesign sa...

Hej! Jag heter Helena och satt bredvid er på E&J:s bröllop sommaren-08. Vi hade då nyligen flyttat hem till Umeå efter sju år i Sthlm. Efter att ha hittat till din fina, fina blogg om er lilla Honungspojke finns våra tankar hos er. Så välformulerat och varsamt du beskriver er verklighet. Önskar er alla tre styrka och kraft till er dag och framtid. Fortsätt skriva, du gör något viktigt!

Anonym sa...

Hittade din blogg av en slump och måste bara uttrycka min beundran för dig! Jag har en flicka i samma ålder som din fina pojke och är så tacksam att vi inte behöver gå igenom det du gör. Jag tänker ofta på dig när jag tycker att mammalivet är lite påfrestande - jag har verkligen ingen anledning att klaga! Styrkekramar till dig o din familj

Katta sa...

Hej.
Vill bara säga att hjärtat var jättefint. Och du skriver jättefint om dina käslor, tankar om era/ditt liv.
Underbar blogg! Sitter med tårar i ögen och samtidigt glädjs åt era stunder.

Kram till er alla!!

Inna sa...

Vilket fint hjärta :)
är glad att du orkar skriva ibland så vi får se hur ni har det, krama er lilla fina kämpe!

Miss C sa...

Åh vad fint!!!
Önskar dig och din söta son all lycka!!!