tisdag 15 december 2009

För ett år sedan

För ett år sedan gick jag i väntans tider. För ett år sedan låg Honungspojken i min mage och började göra sig redo för att ta sig ut i livet. Den resan var en enkel match. Tre timmar på BB och så var han här. Jag minns det som igår. Det stora, sköra magiska i att föda ett liv ut i världen. Allt hade gått bra och vi andades ut.

Imorgon har det gått precis ett år sedan Honungspojken kom till jorden. Ett år som inte går att beskriva i ord, även om jag försökt så gott jag kan här i min blogg. Försökt ta orden till hjälp efter det helt overkliga som hänt.

Vi har mötts av en sån enorm värme från både gamla och nya vänner, kända och okända medmänniskor. Tack för att ni finns.

16 kommentarer:

Marie-Louise sa...

Tack för att du delar med dig.

Hemliga damen sa...

Jag är glad att jag fått följa med på Honungspojkens resa hittills, och fortsätter förstås att heja på denna underbara ettåring och hans föräldrar även nästa levnadsår.

Photo by Maria sa...

Jag håller med de andra två här ovanför.. Tack för att du delar med dig av både det svåra och det som känns lättare i erat liv med Honungspojken..
Nu ser vi fram emot ett nytt år tillsammans med honom och dig :-)

Kramar
Mia

Emma sa...

Tack för att vi får vara med på honungspojkens resa.
Albin (som ju delar födelsedag med honungspojken) och jag hälsar honungspojken ett jättestort grattis och en kram på ettårsdagen imorgon. En extra kram vill vi ge till er som är sådana underbara föräldrar också.

Malin sa...

All kärlek denna morgon dag, som är ett mirakel och säkert samtidigt väldigt svår att möta. Födelsedagar är lite svåra, när man vet för mycket om framtiden. Varm kram!

Anonym sa...

Tack för att du finns och skriver så oerhört vackert om kärleken till ert fina barn.
/Anna

Johbur sa...

...och tack för att ni! Ett magiskt år med liten trollkarl :)

Tänker mycket på er.

Kram Johbur

LillaBarn sa...

Ett år har gått sen den magiska händelsen, och tänk vad han har berikat många människors liv sedan dess, genom att bara vara Hugo. Både hos människor omkring er, men även så många som följt bloggen, säkert människor ni har träffat på sjukhus, rehabilitering osv och många andra. Tack vare att du skrivit så underbart om er fina pojke, och delat med dig av glädje och sorg, så har ni nog ändrat många människors tankesätt eller syn på barn (och vuxna) med olika förhinder. Fina, söta Hugo, hoppas att det nu efter ett år med både framgångar och motgångar, får bli ett nytt år fyllt av glädje, hopp och hälsa. Hoppas vi får fortsätta att läsa om dig, och se dina fina leenden. Grattis på ettårsdagen,
stora kramen från Emilie, Jade och Max

Camilla Krona sa...

Stort grattis till Honungspojken på födelsedagen.
Kram camilla

Mia sa...

Jag har också en son som delar födelsedag med Honungspojken. Tack för att du skriver så fint om din vackra pojke. En stor kram till födelsedagsbarnet!

Carro sa...

MASSA GRATTIS till finaste Honungspojken!
Ja, vilket år ni haft! Är MINST sagt imponerad över er styrka! Går in på denna sida varje dag, med nöje, för att se hur ni och eran söta Honungspojke mår!
Tankar & Kärlek till er!!
Kram Carro!

christina sa...

Ge Honungspojken en stor ettårskram från oss. Hoppas ni får en lugn och bra jul!! /Skalmans mormor och morfar

Honungspojkens mamma sa...

T A C K, alla underbara!

Malin: Tack, vad vackert du skriver i din blogg...

Eríca sa...

och tack för att ni finns o delar med er av era dagar!!

Grattis till 1-årskillen!!!!

inteutanmindotter sa...

Grattis, grattis & återigen GRATTIS till 1-åringen! =)

Maria sa...

Hej!
Tack för du delar med dig om denna underbara pojkes vardag. Är första gången jag är inne och läser men jag kommer att återkomma. Har själv en son på 6mån med ett ovanligt och allvarligt hjärtfel, är fullt medveten om att jag ändå är lyckligt lottad. Ta hand om er!
Styrkekramar!