fredag 11 december 2009

Helt snurrat runt på dygnet

Honungspojken har helt snurrat runt på dygnet. Vid tolv-ett-tiden nåt brukar han somna. Härom kvällen somnade han klockan 03.10. Ganska så sent med tanke på att han är så liten.

"Du är jätteliten" brukar vi säga till honom, så han ska förstå att det inte är okej. "Du är inte ens ett år! Bebisar brukar sova för länge sen vid den här tiden." Men han bara jazzar på. Det känns inte riktigt som att han bryr sig.

Ikväll ska jag och Honungspojkens pappa ut på galej. Någon slags överraskning har han visst ordnat, jag har ingen aning om vad. Får se om vi hinner hem innan klockan tre så vi får natta Honungspojken. Eller om farfar och faster hinner före.

22 kommentarer:

Spettan sa...

Ha så jätte trevligt!! Ser fram emot att få höra vad ni hittade på. Hoppas allra finaste Honungspojken sover när ni kommer hem ;-)

Mifflan sa...

Så gripande och fint du skriver om ert liv med Honungspojken! Tack för att du delar med dig!

Camilla sa...

Önskar dig och mannen en alldeles underbar kväll och va mysigt för farfar och faster att få äran att kvällsmysa med fina lilla honungspojken! Kram

christina sa...

Hoppas ni fick en riktigt trevlig kväll och att farfar och faster hann före ;-D. Kram från Skalmans mormor!

Anonym sa...

Hoppas ni far en harlig kvall! Onska Honungspojken en Glad Lucia fran mig, det ar nog traning infor Lussevakan han pysslar med :-)

Anonym sa...

Haha...buset lyser ur ögonen på den lilla nattsuddaren!

Erika

mamma till lille e sa...

Här är det också lite snurrigt med sömnen men åt andra hållet.. verkar som om Honungspojken somnar när lille E vaknar. Fast nu, efter op, verkar det som om rytmen har ändrats igen och är somna sent och vakna tidigt... dvs sova för lite.

Ut på galej låter kul! Önskar er en trevlig kväll!!

Marie-Louise sa...

Han är så ljuvligt söt och go. Vilka fina bilder ni tar på honom.

Photo by Maria sa...

Jag hoppas att farfar och faster hinner att natta gosen innan ni om ni inte är hemma förrän 3 :-)

Njut av kvällen..

Kram
Mia

Malin sa...

Himskans trevligt önskar jag att ni får :) Kram!

Cissi sa...

Hoppas ni får en underbar afton och att lilleman sussar gott när ni kommer hem!! :)

Jenny sa...

Vilket busfrö som håller mor och far vakna med bus och spex (det syns ju klart och tydligt på bilden)! Hoppas ni fick en fin utekväll. Kram

Charlotte sa...

Skön kille! När våra barn var små tänkte vi oss att alla bebisar hade någon slags gemensam bebischat på vad vi kallade för "bebiskonventet" där de kunde utbyta knep - typ "nä, jag somnar aldrig före tre på natten. Det är så himla roligt att se när de slits mellan att tycka att man är gullig och att man är jobbig" och så vidare.

Frida sa...

Han ser lite finurlig ut på bilden, härligt. Vi brukar också försöka få våran pojke att förstå att när man är liten så ska man sova på nätterna, han brukar svara med ett 'mhm' och sen leka vidare. De är för härliga barnen :) Hoppas ni fick en trevlig kväll på galej.

Katinka på www.farmorsbloggen.se sa...

Oj vad han växer! Ingen liten bebis längre, ser ut som en stor pojke!

Anonym sa...

Vilken underbart busig min - han verkar så glad, eran pojke!

Fyra nyanser av rosa sa...

Hoppas ni får det trevligt! Du skriver så fint!

Fyra nyanser av rosa sa...

Jag skrev ju en kommentar men den dök aldrig upp. Nu har jag läst femtio inlägg till och är återigen rörd till tårar. Inte bara över hur gullig er lilla kille är utan även för hur fantastiskt jag tycker att du verkar. Sedan skriver du på ett sätt som verkligen berör.

Hoppas ni hade en trevlig kväll!

LillaBarn sa...

Synd att ni inte bor lite närmre, då hade jag kunnat skicka över Max en sväng. Han gillar också att jazza vid den tiden...Stackars Jade (som är bosatt i samma rum) som försöker sova, jag brukar tycka så synd om henne när Max sitter up och leker och har sig att jag brukar ta in henne i vår säng så hon får lite sömn iallafall....
Hoppas det blir en trevlig kväll för er allihop, och lille honungspojken lär nog vara uppe när ni kommer hem...

Sara sa...

Det är INTE roligt när de små älsklingarna strular med sömnen!Att dom inte lyssnar på sina snälla föräldrar förstår jag inte ;-) Filip somnar snällt vid 19.00 men vaknar mellan 02-03 och vägrar somna om. Han skriker och lever om så det är bara att pallar sig upp några timmar för att han sen ska somna om vid 05.00. Det är fruktansvärt tungt när maken och jag sen ska iväg och jobba vid 07 eller ta hand om stora syster! Just nu känns det som om vi snart går under av sömnbrist. Kram Sara

inteutanmindotter sa...

Tihi, vad busig han är! Hoppas ni hade urmysigt under utekvällen!!!!
Kram

Honungspojkens mamma sa...

Oj, vilket välkomnande! Så många fina kommentarer som väntade på oss när vi kom hem inatt!

Kram