måndag 14 december 2009

Snön!Honungspojken har nyss fått en fin speldosa som han tycker mycket om. Det är bara att skruva upp den om man vill få lite julstämning, så börjar den både snöa och spela. Vi har skruvat och skruvat och imorse när vi tittade ut så var den äntligen där på riktigt. Snön! Det kanske blir en riktig jul i år igen.


En tomtenisse utan luva

8 kommentarer:

Frida sa...

Härligt med vinter, hoppas det kommer för att stanna över jul i alla fall. Krama om lillkillen :)

paula sa...

Vilken otrolig karisma han har den lille pojken,jag blir så glad när jag ser foton på honom,för han skrattar alltid..*lycklig *blink

Marie-Louise sa...

Å fina lilla honungspojken. Sånt bus det lyser ur ögonen :) Jag blir så glad när jag ser honom, det riktigt värmer i hjärtat. Hoppas ni kan gå ut och "leka" i snön imorgon.

Photo by Maria sa...

Vilken go bild på glada killen.. Blir glad och ler här mitt i natten av den fina bilden..

Kram
Mia

Skalmans mamma sa...

Här längtar vi också efter snö, men i Skåne jublar barnen åt frost... och tar fram pulkorna. Hm, var bor jag egentligen ;-)?!
Kram till fina goa Honungspojken!

Anonym sa...

Hej!

Jag heter Alexandra och har följt din blogg i några veckor.

Vilken ljuvligt fin liten kille han är, din Honungspojke!

Du har ett helt fantastiskt sätt att skriva. Som förälder har jag ofta sökt efter orden för att kunna beskriva den kärlek man känner till sitt barn utan att lyckas. Men du kan! Du kan förmedla något som väldigt få kan. Fortsätt att skriva. Jag hoppas det hjälper dig. Jag är övertygad om att det är till enorm hjälp för andra föräldrar, vars liv inte blivit som man på något sätt förutsätter att det ska bli, att du kan hjälpa dem att sätta ord på när sorg och kärlek blir så intimt förknippade. Och för mig... jag fylls av en enorm ödmjukhet innför livet när jag läser din text.

Jag önskar er och Honungspojken allt gott. Ni fyller hans liv med innehåll och kärlek, det är mer än många barn får.

Jenny sa...

Många gånger har jag tänkt på det du skrivit i "progranförklaringen" till den här bloggen. Om att du skriver för att Honungspojkens liv inte ska gå obemärkt förbi. När jag läste det där första gången, skar det i hjärtat, men jag förstod ju hur du menar. Vill bara säga att Honungspojken går allt annat än obemärkt förbi och berör så många människor genom dej. Förmodligen fler än många andra små pojkar och flickor i hans ålder. Kram från en trogen bloggläsare

Camilla Krona sa...

Åååå han är såååå underbart söt er lilla Honungspojke, charmig som få.
Jag blir så glad i kroppen när jag tittar på honom.
Kram camilla