måndag 22 juni 2009

En låt som betyder något speciellt

The world's greatest - det är vår Honungspojken det. Han gör det så fruktansvärt bra bara genom att finnas till. Den här låten lyssnade vi på när tårarna rann som mest:Kanske är ni fler där ute med en liten och en låt som betyder något alldeles speciellt? Kanske vill ni dela med er och lägga upp låten på er blogg? Skriv isåfall en kommentar här så att andra hittar dit.

Här kan ni lyssna på Frejas låt och här är Mollys.

10 kommentarer:

Sara sa...

det är inte mycket som får mig att att "känna" förutom mitt eget helvete. När man är med om något blir man imun mot så mycket, sorgliga filmer som innan får tårarna att spruta har för mig knappt någon inverkan, tankarna går fort igenom mig "det där är väl inget jämfört det jag känner", folk pratar om deras problem och det är svårt att ibland bry sig hela vägen ut.

Men även om vi går igenom två helt olika helveten så känner jag för dig, jag läser dina ord med både glädje och sorg, din son får mitt hjärta att smälta och dina ord får mina ögon att vattnas.

Jag lägger till din blogg bland favoriterna direkt, för det du gör här är otroligt viktigt, du lär andra att ta vara på det man har, vara tacksam och inte ta något för givet, du och hugo inspirerar till livet, och det är väldigt väldigt stort.

tack för en blogg som berör

kram sara

Gugge sa...

En sån vacker låttext. Passar så fint till Honungspojken.
Likaså är Frejas och Mollys så vackra och passar så bra till barnen.
Kram Gugge

cpmamman sa...

Hej vännen. Fin låt som passar din mjuka pojk. "Min" låt finns ej att lyssna på men du kan läsa texten i bloggen.

Ellen & vi sa...

Tänk vad tiden går fort...ser att er goding blivit ett halv år. Jag kan inte förstå att min prinsessa precis fyllt ett. Sen Ellen föddes har tid blivit ett bra mycket mer märkligt begrepp än tidigare. Aldrig förr har så mycket och så lite hänt på så lång tid som gått så fort *ler*

KRAM på er!!!

Mie sa...

Hej - jag läser regelbundet din blogg och dras med i din känsloresa. Han är så fin din Honungspojke - bus i ögonen - eller är det livserfarenhet redan?

Vi, eller min son Neo, har en favoritlåt. Han kan inte förstå texten för den är på Italienska men han älskar den och försöker sjunga med. DET är inte helt lätt då låten är "Con te partiro" med Andrea Bocelli. Den låten har för oss blivit synonym med Neo och hans väsen. Men vi har en outgrundlig tur - vi får behålla honom!

Anonym sa...

Min och sonens låt är "Miss you like crazy" med Nathalie Cole.
Hörde den en natt på KK där jag låg två veckor innan sonen föddes för exakt 20 år sedan. Tiden går och vi med den. Låten finns på Youtube - lyssna och NJUT!

KRAM till er och den underbara, söta honungspojken. Hoppas ni får en fin och härlig sommar.

mamma till lille e sa...

Vi sitter här och lyssnar om och om igen... Hur bra som helst! Har ju hört den hört den förut men inte berörts som nu...

Tack för senast och kram!

Lotta sa...

Ja, med musik är det något speciellt. Jag blev inspirerad av din sång och lade ut en egen alldeles speciell på Edisons blogg.

Sommarkort

Jag hoppas att ni får en fin sommar

Många kramar
Lotta

Honungspojkens mamma sa...

Tack alla ni som delar med er av era låtar! Och ni som inte gjort det än, kom gärna med era ni med!

Sara: Tack vad fint du skriver. Och du om någon vet ju vad sorg är... Kram

Gugge: Ja, visst är den bra!

cpmamman: Så vacker text! Och den gick visst att lyssna på från din blogg! Honungspojken var sprudlande glad när vi lyssnade på den igår. Kanske förstod han vad hon sjöng om ;o)

Ellen och vi: Förstår dig helt. För mig känns det här halvåret som en evighet och som igår...

Mie: Vilken fin blogg du har! Och jag lyssnade på Neos pampiga låt - förstå att det går lite sisådär för honom att följ med i texten...

Anonym: Tack för att du delar med dig! Det var ett tag sen man hörde den låten senast...

Mamma till lille E: Ja, visst är den bra när man lyssnar på texten... Hoppas vi ses snart igen!

Lotta: Jag blir så berörd när jag läser om lillhusse David och hans kamp och lyssnar på den fina, fina sången. En stor kram till er.

Catrine sa...

Vacker sång. Jag har min favorit Jag fick låna en ängel med Shirley clamp. EN vacker sång som jag förknippar med Martin. Han var ju min ängel. Kram