onsdag 10 juni 2009

Plastic fantastic

Fem inbokade möten har vi den här veckan, med sjukhus och habilitering och allt vad det heter. Man har liksom fått nytt umgänge på köpet.

Och nya möbler.

Senaste tillskottet kom idag: en klarröd plastfåtölj att matcha till vår soffa i betydligt mer menlös färg. Och - lite mer på eget initiativ och med inspiration från lille Alvin: en blågrön plastmaggunga.

Och så får vi inte glömma solen i bakgrunden. Den finns alltid med på ett hörn.

18 kommentarer:

cpmamman sa...

Vill bara tipsa er om en liten kroppsuppfattningslek för fina honungspojken. Lägg knyttet på en filt och och lyft i varsitt hörn. (både mamma och pappa måste vara med att leka) och gunga mysigt fram och tillbaka åt båda håll.

Elliots mamma sa...

Vilken fin gunga! Var fick ni tag i den? Tror du Elliot skulle kunna ha en sådan eller är han för stor? Hoppas Hugo får fina stunder i den! Kram Elliots mamma

Anonym sa...

Gungan ser skön ut. Hoppas att Honungspojken kommer att tycka om den.
/petra

Anonym sa...

Hej!
Tycker verkligen om solen! Åh vad mysigt att se honom så pigg och vaken. Hopaas att ni hade det bra på spa dagen.
Kraaaam från Åberga

Honungspojkens mamma sa...

cpmamman: Tack vilket jättemysigt tips. Det ska vi absolut prova! Och vilket fint inlägg du skrev om våra värkande ryggar...

Elliots mamma: Hemsidan heter
www.kikre, skriv "liggunga" i sökrutan. Men den är jättedyr. Vi fick låna vår via Habiliteringen. Svårt att säga om Elliot är för stor, vi kan mejla lite om det hela.

Petra: Ja, det hoppas jag med!

Anonym i Åberga: Det är sån skillnad! Och vi hade det jätteskönt på spa-dagen. Vi hörs! Kram.

Anjo sa...

Din blogg är verkligen fantastisk. All lycka till er. Jag hade aldrig hört talas om slät hjärna förr, men ska läsa på ordentligt.

Carina sa...

Hoppas Hugo får det skönt i sina nya möbler och kanske lite träning,solen är helt underbar, krama det lilla hjärtat från mig.

Kram till er också/Carina

Kim P sa...

Var in och kikade på Alvins sida och han såg ut att mysa i sin maggunga. Hoppas att Honungspojken också kommer att gilla den!

SV: Nej, du kanske har rätt - snitta fyra dagar i veckan kanske är lite mer än bara hyfsat :-).

Honungspojkens mamma sa...

Anjo: Tack! Nej, det visste inte jag heller för några månader sen - att det fanns något som hette slät hjärna...

Carina: Kram tillbaka.

Kim P: Tack, det hoppas jag med!

madlar sa...

Tänk vad bra med såna hjälpmedel, behövs inga dyra inredningstidningar för att piffa upp hemmet ;)

Lena sa...

Så fina möbler, hoppas lilla sötnosen kommer trivas med dem.Kra till er. Lena

Anonym sa...

Jag klickade mig in på din blogg från en annan sida utan att ha en aning om vad den handlade om. Honungspojken lät så gulligt. Jag har nu läst alla inlägg och är naturligtvis rörd in till benmärgen. Så grymt livet kan vara. Trots att mycket skiljer mellan oss är vi ändå mödrar och jag förlorade mitt yngsta barn i cancer i mars förra året. Han var då 11 år. Jag förstår verkligen hur viktigt varje leende är, hur varje kontakt kan skapa en ofantlig lycka mitt i allt det svåra.
Jag kunde inte bara lämna bloggen utan att tala om att jag läst om er och er fina fina lilla pojke och att jag känner så otroligt mycket för och med er. Jag sänder många varma kramar till er.
Lotta

Barbamorsan sa...

Vilka bra grejer det finns! Känner så igen detta med värkande ryggar, min kille har ju skor med skena som gör att det kan vara svårt med hållningen.

Du skriver så fint, rättframt och bra om er kamp.

Å nej Honungspojkens liv går inte omvärden förbi han är ju så himla söt och vilken personlighet, just det gör det så svårt för mig som läsare att ta in att saker är som de är. Jag läser och gråter och tittar på bilder och filmsnuttar och ler och känner igen(min lillkille är ju född i okt. o9.) Jag kan nog bara ana vad ni går igenom. Skickar så mycket omtanke och kraft jag kan och låtsas stryka över sötisens panna nypa lätt i i den bulliga kinden och är glad för att ni delar med er av han liv.

Kram

Gugge sa...

Hej !
Har tyvärr inte haft möjlighet att följa bloggen på ett litet tag men nu så är jag här igen och har läst vad som hänt sedan sist.
Jag är så glad att Honungspojken verkar må bra och att han fortsätter att ge er sina vackra, soliga leenden ibland.
Skönt också att läsa att mamma och pappa har haft en dag för sig själva där dom förhoppningsvis kunnat hämta lite nya krafter. All ångest och oro inför lillkillens hälsa tar ju på krafterna mentalt.
Men jag kan tänka mig att ett leende från lillen ger mer kraft än något annat.
Kram på er / Gugge

Anonym sa...

Hej Tigermamma,

Tänk nu har jag äntligen faott snosa pao den lilla killen med maximal mysfaktor. Vad skönt att äntligen fao träffa dig och honom.

Saknar dig kompiz.

(....oj, vad det regnar!)

Kramar
I-Or

Catrine sa...

Hej
Vilken fin stol ni fått :) Vi har en likadan och den är jättebra. Fredric älskar att sitta i den och den är bra för de små ryggarna.
Kram på er och söta lilla honungspojken

Imsavimsa sa...

Uj, den röda där var inte nådig. Man önskar att hjälpmedelstillverkarna skulle välja lite mer neutrala färger. Fast det är ju ändamålet som är det viktiga och inte färgen. Men huuuu ändå ;-)

Honungspojkens mamma sa...

Madlar: Inga dyra inredningstidningar här inte!

Lena: Kram tillbaka!

Lotta: Tack för att du skriver så fint och för att du delar med dig. Jag är ledsen för din lille pojke som inte fnns kvar längre. Det finns inte ord, det här livet är bara för grymt ibland... En stor varm kram till er.

Barbamorsan: Tack för dina ord... De värmer. Kram till dig och din lille.

Gugge: Hej vad roligt att du är tillbaka! Det är precis som du skriver att hans leende ger mer kraft än något annat.

I-Or: Det var jättemysigt! Kram.

Catrine: Se där! Vad roligt att Frdric tycker om den.

Imsavimsa: Nja, den är något svårmatchad ;o)