måndag 24 augusti 2009

Tittut

Idag är det måndag och lite höstkänsla i luften. Och idag är det höststart på Tittut.

Spädbarnsverksamheten Tittut är en fantastisk liten oas för föräldrar till små barn med funktionshinder. Ett ställe att vara på där det annorlunda är normalt.

Vi är inte ensamma om att tycka om Tittut. Masarinmamman och Calles mamma skriver fint om Tittut. Andra små kämpar som också gått på Tittut är Lille E och Lilla L. Och sen har vi Victor på Åland. Hans mamma, Imsavimsa, har lyckats dra igång ett alldeles eget litet Tittut på Åland. Läs här. Ganska så imponerande!

Nu är Honungspojken nyduschad och påklädd. Redo att ge sig iväg.

6 kommentarer:

cpmamman sa...

Vad fantastiskt att det finns. Det saknar jag verkligen här där vi bor.

Skalmans mamma sa...

Hoppas att ni får det jättemysigt på Tittut! Här hos oss heter det Titt-in. Emil missade alla gånger utom en, i våras pga sin IS. Nu hoppas vi att vi ska kunna gå fler gånger och att han ska uppskatta det lite mer.
Kram

Spettan sa...

Ha så trevligt! Själv längtar jag till Öppna förskolan drar igång i september, inget Tittut men funkar rätt bra för oss ändå!!! Många insatta och underbara mammor och pappor.

Kramar

Camilla sa...

Vilka underbara ögon han har! Hoppas ni hade en bra dag idag. Kram

Malin sa...

Skickar extra värme nu när hösten nalkas. Stor kram till er alla tre!

Imsavimsa sa...

Tack för att du nämner oss och vårt lilla Tittut! Det är en fantastisk plats för oss som inte riktigt hör hemma i den "vanliga" vardagen. Vi är just hemkomna efter 9 långa välfyllda dagar i Helsingfors på habilitering. Glada, inspirerade men väldigt trötta kom vi hem sent igår kväll. Rivstart i morse med fysioterapi och kommunikationsterapi där vi pratade om allt nytt vi lärt oss och alla fina tips vi fått. Kram!