torsdag 25 juni 2009

I skuggan av ett paraply

Så där. Då var det fjärde och sista mötet för den här veckan avklarat. Och nu är det bara ett inbokat möte kvar nästa vecka. Sen har vi förhoppningsvis sommarlov ett tag. Vi har hunnit med ett sjuttiotal möten sedan vi fick beskedet (förutom inläggningar på sjukhus). Sjuttio möten. Det är ju inte riktigt klokt.

Idag var det sjukgymnastens tur. Hon som gett oss så många nya saker till vår lägenhet - och så även idag. Därför kunde vi rulla ut röda mattan för Honungspojkens pappa när han kom hem efter jobbet.



Röda träningsmattor i all ära. Men idag struntade vi i träningen och så fick Honungspojken njuta av sommarvärmen istället, i skuggan av ett paraply.

Vinden envisades med att blåsa iväg paraplyet, tills jag kom på lösningen på problemet och ankrade det i hans kropp. Honungspojken är ju som bekant en riktigt stadig bit (bortsett från att han inte har någon som helst stadga i kroppen). Min idé fungerade utmärkt ända tills hans arm lyfte och började sväva oroväckande högt över marken.



Men det var då jag insåg att jag måste tänka vidare på den här konstruktionen. Kanske kan några vindpustar eller ett knippe ballonger runt hans tyngdlagstunga kropp vara lösningen för våra trötta ryggar...

6 kommentarer:

LillaBarn sa...

Klart man ska avnjuta vädret när det nu för en gångs skull är fint!!! Tyvärr har jag inget tips för trötta ryggar, men ballonger låter ju bra, i riktig Nalle Puh anda! "Ingen kan vara nere med en ballong"....

Skrot och Skruv sa...

Hihi vilken rolig idé att låta gobiten vara hållare. Tycker han ser ut att ha det ljuvligt under sitt röda fina parasoll. Även en liten lealös kropp kan vara perfekt. Vi brukar skoja med Ellen varje gång vi ska väga på BVC, då säger vi till henne att slappa till sig liiite extra och när huvudet ska mätas så tänker vi STORA tankar. Gensvaret från Ellen har väl varit sådär ;)

KRAM och fortsätt njuta av det underbara vädret

Honungspojkens mamma sa...

LillaBarn: Sol och ballonger är aldrig fel!

Smultron och Nyckelpigor: Tack för tipset Annica ;o)

Anonym sa...

Härligt inlägg,
å dessa paraplyer är ju nått man kommer ihåg, skulle ha vart tyg under ryggen ock en båge som täckte en stor del runt dessa små knyten, härligt att komma ut, tycker du han ger nån respons när han är ute??

Ja appropå 70 möten det är ju ofantligt många gånger...tufft men tycker dt ni gör är super, ock er lilleman har det så bra så hos er...Ge 10 kg klumpen av honung en dunder kram från
Tilly, Dante, Pontus

Therese sa...

Ja, alla dessa besök som aldrig vill ta slut. Själv har jag för länge sen tappat räkningen... Jag hoppas verligen att ni får sommarlov snart! Vi har två besök till inbokade, men jag är rädd att det blir fler...

Tycker han ser ut att njuta där under sitt paraply. Man får helt enkelt försöka njuta så mycket man kan!

Kram

Anonym sa...

Ja, precis som Nalle Phu! Han har flugit iväg med ett paraply en gång om jag inte minns fel. Fin blogg du har... det värmer.