tisdag 29 september 2009

Nu fattas bara lite sol

Igår var vi på Hjälpmedelscentralen för allra första gången. Som tur är kommer en sak i taget. Det tar ju lite tid att vänja sig vid det här med plastic fantastic - vårt nya möblemang.

Vi fick iallafall med oss en solstol till Honungspojken, där han kan ligga och chilla. Nu fattas bara lite sol och en piña colada.

24 kommentarer:

Gugge sa...

Hej lilla Honungspojke !

Jag har inte lämnat någon kommentar på länge. Men jag har inte glömt dig utan jag är fortfarande din trogna bloggläsare och är inne varje dag för att se vad du har för dig.
Jag är glad för varje dag som du får må bra och vara nöjd.Tänker ofta på dig och din mamma och pappa.
Många kramar från Gugge

Honungspojkens mamma sa...

Hej Gugge!

Vad glad jag blir att du skriver igen! Vi har saknat dig och dina kloka tankar här...

KRAM

Caroline sa...

Jamen en sån där har vi också hemma, ungefär. Vi har nog ett annat fabrikat. Med lite mindre plast. Den jag har kan man också få ett underrede till, så att man kan få upp barnet i sin egen höjd. Kan säkert vara bra om man har en duschplats och inte vill duscha barnet i dubbelvikt form. I övrigt använder vi vår sådan stol som tv-soffa i sommarstugan. Bland annat.

Jag har kunnat konstatera att mitt liv är kardborre. Överallt. Och som det fastnar! Skor och stolar och ortoser och korsetter och ståskal och...

mamma till lille e sa...

Nämen, det ser ut som lille E... samma stil i en likadan stol, lika klinker och snarlikt kakel... Vi tycker att stolen är kanon!
Kram

Camilla sa...

Åh finaste finkillen!

Anonym sa...

Men sötisen då...och jo, visst ser han ut att behöva lite underhållning där. Kanske rutigt denna gång?
kramar,
tant Hanna

åsa sa...

Lilla fina honungspojken, håller med om att han kanske ska se tillvaron lite rutig och inte långrandig ett tag...
Ha dé!/Kram

Nattmia sa...

Han kommer att sola som en prins nästa sommar ;-)
Tir hjälpmedlena fnns även om de inte alltid är så vackra och är i plast.. Men med en fin gosse i så blir de även fina..

Kram
Mia

Zebbes mamma sa...

Tur att det finns många bra hjälpmedel.. Han ser ut att sitta jättebra i den.. Synd bara att de inte kan göra dem lite roliga, tex med båtar eller badankor på..

Jag har sett på Ikea att de har klistermärken med valrossar på bland annat.. som är tänkta att sätta på kakel.. De borde ju gå att sätta på stolen, så ser den lite roligare ut..
Ha det gott.. Och tack för dina kloka och snälla kommentarer inne hos mej.. de värmer...

Kram Mia

LillaBarn sa...

Kom hit! Sol finns i massor, och en Pina Colada kan vi nog trolla fram!!! Vi har också övergett det här med stilrent hem... Det ser ut som ett dagis för det mesta, fast mer stökigt. Och vårat dyra bord har blivit syhörna... Håhåjaja!

Anonym sa...

hej !

Jag är en mamma som följer eran resa. Jag har en dotter osm är svårt sjuk och det finns så mycket lika med våra barn.Min dotter har oxå svår ep och så har hon en svår hjärnmissbildning.
Jag har länkat till din blogg från våran blogg jag hoppas att det är ok.
mindra.bloggagratis.se
Som du kan se på bloggen så har den inte varit igång på ett tag för vi har en annan men nu ska jag börja skriva på den sidan igen den gamla adressen är mindra.se

mvh Pernilla

sara sa...

Hej, Vilken fin dusch/badstol. Har själv en liknande hemma till min kille som är cp-skadad. Massa plastartiklar man får från hjälpmedelcentralen. Hur gammal e din lillkille?

elin sa...

Vilken otroligt fin solstol;)

Anonym sa...

Kära du! Du är verkligen en kämpande mamma...badstolarna såg precis likadana ut när jag födde min pojke -93. Men den var ett bra hjälpmedel för min ständigt trötta rygg när det var dags för bad. Troligtvis kommer medicineringen att bli mer rätt om ett tag och antalet EEG minska. Att läsa din blogg är stimulerande för du har en fantastisk kämparanda och det har din Honungspojke så klart ärvt! Vi har mycket gemensamt, om det nu är någon tröst. Kram L

Spettan sa...

Hej å hå - du har fått en badstol till lillkillen. Vad bra. Blev en annan än vår ser jag, men den är säkert bra den oxå, kanske bättre tom. Allt som fungerar är bra och lixom tidigare inlägg så måste jag hålla med om att det stilrena får ge vika för det praktiska - petitesser i sammanhanget.

Många mysiga badstunder hoppas jag ni får.

Camilla sa...

Han är så fin eran lilla kille.
kram Camilla Krona

Honungspojkens mamma sa...

Roligt att höra att vi är fler med plastiga badrum...

syster A sa...

Åh gullemull!

Kram Andrea

Häxan sa...

Vilken härlig stol av chilla i. Ni är fantastiska föräldrar....jag har läst hela bloggen i kväll. Ibland undrar man VARFÖR???? Men som förälder blir man stark när man måste.Jag kommer att följa Honungspojken.....Han är så go!!!

Anonym sa...

Så söt, så söt! Lång kille, eller hur? Har han ärvt mammas långa spiror? Kram Anna Su

Honungspojkens mamma sa...

Anna Su: Yes indeed! Långt över kurvan på längden numera... Kram

cpmamman sa...

Det är ju honungspojken som för solskenet med sig :)

Anonym sa...

Grattis på namnsdagen i efterskott!
I tisdags var det Hugo och då tänkte jag på er men fick aldrig iväg en kommentar.
Bättre sent än aldrig.
Grattis på namnsdagen lilla honungspojken Hugo!
Hoppas ni får en mysig helg.
Kram
/Jessica Söderlund

Honungspojkens mamma sa...

Jessica: Tack ;o)